Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

12 °C

Σήμερα, 28. Οκτωβρίου 2021

λασκαρηΑλέξανδρος Λυκουρέζος: «Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ…»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη για την καθημερινότητά του, στην οποία εξακολουθεί να πηγαίνει στο γραφείο του και να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά και το πώς είναι αυτές οι ημέρες με την απουσία της Ζωής Λάσκαρη.Σαν σήμερα έφυγε μεγάλη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Ζωή Λάσκαρη!

Η Ζωή Λάσκαρη υπήρξε αδιαμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ παράλληλα διένυσε μία αξιόλογη πορεία και στο θέατρο. Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή.Αυτή είναι η αλήθεια για τη βίλα της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη!

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη στην οποία η μεγάλη και αξέχαστη σταρ πέρασε τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής της, βγήκε προς πώληση. Λάσκαρη: Σπάνια φωτογραφία, τραβηγμένη πριν από 40 ολόκληρα χρόνια!

Στις 18 Αυγούστου κλείνει ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς της Ζωή Λάσκαρη και σίγουρα δεν την έχει ξεχάσει κανείς!

Ειδικά οι δικοί της άνθρωποι και πιο πολύ από όλους οι κόρες της που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν έχουν κοντά τους τη λατρεμένη τους μητέρα.Βρέθηκε Ρώσος αγοραστής για τη βίλα Λυκουρέζου -Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη

Η απόφαση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου να αφήσει πίσω του το σπίτι αυτό είναι κάτι παραπάνω από οριστική, αφού κάθε γωνιά του σπιτιού είναι και μια ανάμνηση που τον πονά. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, το σπίτι αυτό χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη είναι άδειο.Συγκλονίζει ο Λυκουρέζος: Την ενοχλούσαν οι μικροπεριπέτειές μου

Πέντε μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Λάσπα και σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής εξομολογείται τόσο τα συναισθήματά του προς τη μεγάλη πρωταγωνίστρια όσο και άγνωστες πτυχές της μεταξύ τους σχέσης.