Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Υποψήφιος δήμαρχος στην Πάτρα κριτικάρει όσους δεν τον ψήφισανΜε την ενσωμάτωση για τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών στην Πάτρα να βρίσκεται στο 100% οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα επιτελεία τους κάνουν τον απολογισμό τους για τη μάχη που έδωσαν, καταγράφοντας τα θετικά και τα αρνητικά.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο τρόπος με τον οποίο ένας υποψήφιος δήμαρχος αντιμετώπισε το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε.

Ο συνδυασμός του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλος έλαβε μόλις το 1,8% των ψήφων στις δημοτικές εκλογές, ενώ ο νυν δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος με την υποστήριξη του ΚΚΕ, Κώστας Πελετίδης, έλαβε στον πρώτο γύρο το 40,6%.

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος επέλεξε να «επιτεθεί» στους πολίτες της Πάτρας που δεν τον επέλεξαν με εκφράσεις όπως «Αποδείξατε στην πράξη ότι θέλετε κομματικά εξαρτημένο Δήμαρχο και επιβραβεύσατε τα έρμαια των επιχειρηματικών συμφερόντων».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του υποψηφίου στο Facebook:

Δημότες της Πάτρας

«Για μια ακόμη φορά τιμωρήσατε τον εαυτό σας και δεν καταδικάσατε το σύστημα, αφού αναδείξατε περίτρανα τους ανθρώπους του κατεστημένου.

Ευχαριστώ τους δεκάδες χιλιάδες που, ενώ μου υποσχεθήκατε στήριξη στο πρόγραμμα μου το οποίο εκθειάζατε, μου είπατε ψέματα και φυσικά ψηφίσατε τους ομοίους σας για να σας εξαπατούν επάξια.

Ευχαριστώ για την παραδοχή πως είμαι ο πιο συγκροτημένος, έτοιμος, έντιμος, επαρκής και καταρτισμένος για Δήμαρχος που ξεχώρισα ποιοτικά στο ντιμπέϊτ, αλλά προτιμήσατε το αντίθετο.

Αποδείξατε στην πράξη ότι θέλετε κομματικά εξαρτημένο Δήμαρχο και επιβραβεύσατε τα έρμαια των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ως συνδυασμός κάναμε ένα καθαρό αγώνα και ευχαριστώ τους υποψηφίους μου για την μαχητικότητα τους και εσάς προσωπικά όσους με προτιμήσατε.

Με τα πενιχρά οικονομικά μου μέσα επί ενάμιση χρόνο σας εξηγούσα πόρτα-πόρτα τις προτάσεις μου που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα καταστήσουν την Πάτρα Διεθνή Σύγχρονη Πόλη.

Συμφωνούσατε μαζί μου, αλλά δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Ζητώ συγνώμη που διατάραξα τον ύπνο του αδίκου παρουσιάζοντας όραμα και αναπτυξιακό σχέδιο για την Πάτρα μας που λατρεύω.

Ως ορθόδοξος χριστιανός έχω θυσιάσει κάθε εγωισμό στον σκοπό μου. Άγιε μου Ανδρέα προστάτεψε αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της που σε πρόδωσαν και ιδίως τους «φίδους» μου».