Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Υπερηφάνεια και χαρά στην υποδοχή της Κορακάκη στην Δράμα



Με εκδηλώσεις ενθουσιασμού, χαράς και υπερηφάνειας οι πολίτες της Δράμας υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης την ελληνίδα χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη της σκοποβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, Άννα Κορακάκη, στον τόπο καταγωγής της.

«Νιώθω τέλεια. Τώρα θέλω να γιορτάσω με όλους τους Δραμινούς που είναι σήμερα εδώ. Θέλω να το γιορτάσω με όλους τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν πραγματικά και ουσιαστικά από την μέρα που ξεκίνησα και θα συνεχίσουν και όταν σταματήσω» πρόλαβε να πει η ίδια συγκινημένη, πριν χαθεί στις αγκαλιές γνωστών, φίλων και συμπολιτών της.

«Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Είναι όλοι εδώ, όσοι μας αγαπάνε» τόνισε ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης και αμέσως μετά έγινε και ο ίδιος αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων από τους συγκεντρωμένους, που έσπευσαν έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την Τετάρτη φωταγωγήθηκαν τόσο η έδρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή με απόφαση του περιφερειάρχη, όσο και τα δημόσια κτήρια της Δράμας, με απόφαση του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη της περιοχής.

Πα' ρόλα αυτά, από νωρίς το πρωί είχε γίνει γνωστή η επιθυμία της οικογένειας της ελληνίδας πρωταθλήτριας στις τοπικές αρχές να μην διοργανωθεί καμία επίσημη υποδοχή εκ μέρους τους, γιατί η ίδια θα ήθελε να ξεκουραστεί και να βρει λίγο χρόνο τις επόμενες μέρες για τις θερινές της διακοπές.

Η επιθυμία της έγινε σεβαστή από τους παράγοντες της Δράμας και της Περιφέρειας, και έτσι κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν παρέστη στην αυθόρμητη υποδοχή που διοργανώθηκε από πολίτες της Δράμας.