Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

δραμα



Έκρηξη σε λατομείο στη Δράμα – Νεκρός ανασύρθηκε 62χρονος

Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, στις 11.30 το πρωί, σε αποθήκη εγκαταλελειμμένου λατομείου, στους πρόποδες του Κορύλοβου, στη Δράμα.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η έκρηξη ερευνώνται από την Αστυνομία που ξεκίνησε την προανάκριση.



Νέες συλλήψεις για απάτες σε Δράμα και Καβάλα

Δύο υποθέσεις απάτης σε βάρος πολιτών εξιχνιάστηκαν στις περιοχές της Δράμας και της Καβάλας ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, μέλη σπείρας.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνελήφθησαν στη Δράμα δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.



Φωτιά στην Δράμα – Καίγεται δασική έκταση

Φωτιά ξέσπασε στο Παρανέστι, στο νομό Δράμας, το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει δασική έκταση, και έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.



Σοκ στη Δράμα: Aυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του 35χρονος αστυνομικός

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Δράμας μετά από την αυτοκτονία ενός 35χρονου αστυνομικού μέσα στο όχημα του το μεσημέρι της Τρίτης (25/10).



Σήμερα η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου – Πένθος στην πόλη – Τι είπαν Ιεράρχες και πολιτικός κόσμος

Με τις καμπάνες όλων των εκκλησιών να χτυπούν πένθιμα και τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες, η ακριτική πόλη της Δράμας καθώς και η κοινωνία της ευρύτερης περιοχής ετοιμάζεται να πει σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου 2022, το «ύστατο χαίρε» στον Ποιμενάρχη που την διακόνησε για 17 χρόνια, τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Παύλο, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω αιφνιδίως τα ξημερώματα της Δευτέρας 2/5 σε



Γρίπη: Κλειστά τα σχολεία στη Δράμα σήμερα και αύριο

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην πόλη της Δράμας, μετά από απόφαση που έλαβαν οι εμπλεκόμενοι φορείς, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού της εποχικής γρίπης, που τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρεί μεγάλο αριθμό μικρών παιδιών.