Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βρέθηκε η αγνοούμενη στην Κρήτη - Τρομακτική εμπειρία στο Ρέθυμνο



Εντοπίστηκε η 55χρονη Ρωσίδα η οποία βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.

Τα ίχνη τα γυναίκας αγνοούνταν από χθες στις 3 το μεσημέρι όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην πισίνα του ξενοδοχείου να παίρνει το στρώμα θαλάσσης και να κατευθύνεται προς την παραλία.

Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα, όμως η ίδια δεν εντοπίστηκε πουθενά.

Ο σύζυγος και η κόρη της ενημέρωσαν έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν ότι δεν έβρισκαν την 55χρονη πουθενά και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε τις λιμενικές αρχές στις 9 παρά 20 χθες το βράδυ.

Άμεσα η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου έστησε επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας χρησιμοποιώντας πλωτά μέσα για την έρευνα από θαλάσσης, ενώ επειδή δεν ήταν γνωστό αρχικά αν η γυναίκα μπήκε στη θάλασσα, τόσο χερσαίες δυνάμεις του λιμενικού όσο και της αστυνομίας "χτένισαν" και τη στεριά.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα όταν λίγο πριν τις 11.30 οι αρχές εντόπισαν τη γυναίκα πάνω στο στρώμα θαλάσσης να βρίσκεται περίπου 3,5 ναυτικά μίλια μακριά από την παραλία του Αδελιανού Κάμπου, ανοιχτά της Σκαλέτας.

Φαίνεται ότι η γυναίκα είχε παρασυρθεί με το στρώμα σε όλη αυτή την απόσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί η γυναίκα βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις της, κάτι που δείχνει ότι πέρασε μια εφιαλτική περιπέτεια καθώς βρισκόταν στα ανοιχτά της θάλασσας από χθες το μεσημέρι μέχρι και σήμερα το πρωί έχοντας παρασυρθεί με το στρώμα θαλάσσης της.