Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

27 °C

Σήμερα, 26. Αυγούστου 2019

Βόζεμπεργκ για Ζαφειρόπουλο: Ίσως κάτι ήξερε και ήθελαν να του κλείσουν το στόμαΗ ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο γραφείο του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου χθες το βράδυ.

Η κυρία Βόζεμπεργκ είναι οικογενειακή φίλη της οικογένειας Ζαφειρόπουλου και γνωριζόταν καλά τόσο με τον εκλιπών, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της. Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στον Ant1 για τον άνθρωπο που χάθηκε, τονίζοντας το ήθος του και την επιστημονική του κατάρτηση.

«Ήταν αντίγραφο του πατέρα του, εξαιρετικός συνάδελφος και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους», επισήμανε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Όπως είπε, η οικογένεια δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την δολοφονία, καθώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν είχε δεχτεί απειλές και δεν ήταν ενήμεροι για κάποια «περίεργη» υπόθεση που τυχόν χειριζόταν.

«Χειριζόταν και ποινικές υποθέσεις, που έχουν και σκοτεινές πτυχές και δύσκολα σημεία. Η δική μου η γνώμη, η άποψή μου, είναι ότι κάτι μπορεί να ήξερε ο Μιχάλης στο πλαίσιο του χειρισμού μιας υπόθεσης και του 'κλείσαν το στόμα», είπε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Είναι σοκ για τον νομικό κόσμο, δήλωσε συγκλονισμένη.