Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ελίζα Βόζεμπεργκ



Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Δεν κλονίζεται η Πίστη μας αλλά ενδυναμώνεται περισσότερο με αυτά που συμβαίνουν»

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ εν μέσω πανδημίας μιλά αποκλειστικά στο Πρακτορείο μας και τον Δημήτρη Στρουμπάκο για την στέρηση της τέλεσης των Θρησκευτικών μας Δικαιωμάτων εξαιτίας του κορονοιού, για το αν κλονίζεται η Πίστη μας, για το Άγιο Φώς αλλά και για την αναγκαιότητα όλων των Ελλήνων να μείνουμε σε καιρούς δύσκολους ενωμένοι.



Στην Ευρωπαϊκή Βουλή το θέμα των Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο από την Ελίζα Βόζεμπεργκ

Κατεπείγουσα ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο και την προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων ψαράδων κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ Βρυωνίδη, μετά την ένταση που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω της παράνομης αλιείας τουρκικών αλιευτικών σκαφών στα ελληνικά χωρικά ύδατα.



Βόζεμπεργκ για Ζαφειρόπουλο: Ίσως κάτι ήξερε και ήθελαν να του κλείσουν το στόμα

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο γραφείο του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου χθες το βράδυ.



Πλήθος σημαντικών πρωτοβουλιών από την Ελίζα Βόζεμπεργκ στο Ευρωκοινοβούλιο

Πολυμέτωπη, δυναμική και αδιάλλειπτη είναι η παρέμβαση της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζας Βόζεμπεργκ στο Ευρωκοινοβούλιο. Αυτό καταδεικνύεται από έναν μικρό απολογισμό που έκανε η ίδια, απαριθμώντας τις σημαντικότερες από τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της. 



Αντιδράσεις για την προβολή της ταινίας «The Macedonian» στην Ευρωβουλή

Την έντονη διαμαρτυρία τους και τη δυσαρέσκειά τους για την προβολή ταινίας στους χώρους του Κοινοβουλίου με θέμα τις «μη αναγνωρισμένες μειονότητες» στην Ελλάδα και τίτλο «The Macedonian» εκφράζουν, με επιστολή τους στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο, και οι ευ