Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ζαφειροπουλος



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Ο δικηγόρος και βασικός μάρτυρας στη δίκη που διεξάγεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ανέφερε στην κατάθεση του πως οι δύο δράστες είχαν τηλεφωνήσει το πρωί της δολοφονίας στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ζητώντας του ραντεβού για υπόθεση ληστείας.



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αυτή είναι η γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού...

Ποιος ο ρόλος νεαρής γυναίκας - «Δεν μπορώ να φύγω τώρα που σκότωσα» είπε ο δολοφόνος.

Λίγους μήνες πριν πέσει νεκρός ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, δύο από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση είχαν συναντηθεί στον Κορυδαλλό.



Νέα στοιχεία για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τι είπαν οι δράστες στο θύμα

Νέα στοιχεία στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αυτή της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας.



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αποκαλύψεις των ηθικών αυτουργών μέσα από την φυλακή

Οι Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μίλησαν μέσα από την φυλακή στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.



Νέα στοιχεία για τον καταζητούμενο δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου

Νέες αποκαλύψεις για τον 30χρονο Ένο Μάτα, ο οποίος καταζητείται για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η αδερφή του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Ηλιάνα ισχυρίστηκε πως ο αδελφός της είναι ψυχικά διαταραγμένος και για αυτό το λόγο έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.



Και βιαστής ο Αλβανός που δολοφόνησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Τρομακτικό ειναι το  παρελθόν του 32χρονου Αλβανού που δολοφόνησε, στις 12 Οκτωβρίου τον ποινικολόγο, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο στην οδό Ασκληπιού 154.