Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

"Βόμβα" Δημ. Καμμένου: "Δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικού για Novartis"



Το σκάνδαλο της Novartis υπάρχει αλλά δεν προκύπτει απ’ αυτό εμπλοκή πολιτικού, με τα στοιχεία που έχουμε σήμερα, τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, επικαλούμενος τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

«Εμείς ως βουλευτές, να διαβάσουμε τον φάκελο, ότι έχουμε σήμερα ξαναλέω, γιατί μεθαύριο μπορεί να ‘χουμε άλλα στοιχεία, με αυτά που έχουμε σήμερα, για να παραπέμψουμε ανθρώπους δεν είναι εύκολο να γίνει, έως αδύνατο, το λέω εγώ γιατί ξέρω πολύ καλά νομικά, οικονομικά… » ανέφερε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή SBC life.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis, στο οποίο εμπλέκονται χιλιάδες γιατροί, αλλά σε ό,τι αφορά στους πολιτικούς «δεν προκύπτει δόλος, σκοπιμότητα, χρηματισμός και δεν υπάρχει απόδειξη γι΄ αυτό, υπάρχει μια κατηγορία» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ανέφερε ότι τα όσα είπε «ήταν αποκάλυψη» και αυτό «προκύπτει βέβαια τρεις μέρες μετά αφού ανοίξαμε τον φάκελο και είδαμε… », και συμπλήρωσε: «απ’ ό,τι είπε, ως γιατρός το γνώριζε… μα, δεν έχει κανείς πρόσβαση στον φάκελο». 

Δείτε τη συνέντευξη: