Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βιομετρική ηλεκτρονική Ταυτοποίηση τώρα: Τι μπορεί να σημαίνει για μας αυτό που ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;


Με έκπληξη ακούσαμε τον υπουργό Eθνικής Aμυνας να ζητάει να ταυτοποιούνται βιομετρικά και ηλεκτρονικά οι πρόσφυγες.
 
Δηλαδή να κατασκευαστεί που από ότι μαθαίνουμε κατασκευάζεται ,τσιπ για τον άνθρωπο, στην χώρα μας. Άρα να κάνουμε αυτό που θέλουν τα μεγάλα κέντρα ελέγχου του ανθρώπινου νου για να μας ελέγχουν όλους όποτε θέλουν.
 
Αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο σε όλους μας διότι αργά ή γρήγορα θα ζητηθεί αυτό να γίνει και στους πολίτες. Δηλαδή θα κάνουμε πραγματικότητα την απαίτηση αυτών που θέλουν να μας φορέσουν τσιπάκια και για να μας το περάσουν ως αναγκαίο κακό, χρησιμοποιούν το πρόσχημα των προσφύγων.
 
Το θέμα το ανέδειξε το hellas force και νομίζουμε ότι είναι καιρός οι δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν εκπομπές να ξέρουν τι ακούν να ενημερώνονται και να απαντούν καταλλήλως όταν ακούν τέτοιες επικίνδυνες ανακοινώσεις.
 
Οι άσχετοι από όλους τους χώρους τελικά κατέστρεψαν και καταστρέφουν αυτήν την χώρα. Είτε αυτοί είναι πολιτικοί είτε δημοσιογράφοι.