Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

υπουργός Εθνικής Άμυνας



Η εορτή της Αγίας Μαρίνας στην Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, τελέστηκε ο εσπερινός της εορτής της Αγίας Μαρίνας, στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Ναυτικής Βάσης Νοτίου Ευβοϊκού (ΝΒΝΕ).



Μήνυμα Παναγιωτόπουλου στις τουρκικές προκλήσεις: Έχουμε τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε, από τη Λάρισα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ -ο οποίος τόνισε ότι η Τουρκία δεν θα διαστάσει να ξανακάνει ό,τι έπραξε το ‘74- ο Ελληνας ΥΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος απάντησε εμμέσως στην εξ ανατολών πολεμική ρητορική.



Ξεκάθαρο μήνυμα Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία: Θα απαντήσουμε αν γίνουν έρευνες στο Καστελόριζο

Ξεκάθαρο μήνυμα προς στην Τουρκία απέστειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στην τακτική που ακολουθεί η γειτονική χώρα στην ανατολική Μεσόγειο.



Φρεγάτες Belharra: παραμένουν τα οικονομικά εμπόδια

Το οικονομικό παραμένει το βασικό εμπόδιο για τις φρεγάτες Belharra. Αυτό προκύπτει και από την χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και της Γαλλίδας ομολογου του.



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Έξω φρενών με τον Δημήτρη Καμμένο

Έξω φρενών είναι κατά πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κ. Πάνος Καμμένος με τον βουλευτή του κόμματός του, κ. Δημήτρη Καμμένο. Αφορμή ο άγριςο τηλεοπτικός καυγάς που είχε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, κα Ελένη Αυλωνίτου. 



Βιομετρική ηλεκτρονική Ταυτοποίηση τώρα: Τι μπορεί να σημαίνει για μας αυτό που ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;

Με έκπληξη ακούσαμε τον υπουργό Eθνικής Aμυνας να ζητάει να ταυτοποιούνται βιομετρικά και ηλεκτρονικά οι πρόσφυγες.