Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Πάνος Καμμένος



Ψήφισε στη Γλυφάδα ο Πάνος Καμμένος

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε εκλογικό τμήμα στη Γλυφάδα στις 8:30 ακριβώς το πρωί.

Ο κ. Καμμένος χαιρέτισε τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, αφού βγήκε από το παραβάν.



Χωρίς Κ.Ο. οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Διαγράφηκε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το τέλος της παρέμβασής του στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, κατέθεσε την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ.



ΝΔ: Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε το σκηνοθετημένο «διαζύγιό» του

Για σκηνοθετημένο διαζύγιο από το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο. 

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:



Δεν παραιτείται ο Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε ανάρτησή του στο Twitter.



Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης: Ποιος είναι ο νέος υπουργός Άμυνας

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένα τετ α τετ που σήμανε τη λήξη της κυβερνητικής συνεργασίας.



Καμμένος: Όσοι μείνουμε στους ΑΝ.ΕΛ. δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Όσοι μείνουμε στους ΑΝ.ΕΛ. δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δήλωσε ευθαρσώς ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.