Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

17 °C

Σήμερα, 28. Οκτωβρίου 2021

Βαρύ πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτοκτόνησε Αξιωματικός της Πολεμικής ΑεροπορίαςΈνα τραγικό και δυστυχές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έβαλε "τέλος" στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος το ΓΕΑ και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ειδικότερα, πριν από λίγα λεπτά, έγινε γνωστό πως Αξιωματικός της ΠΑ, ο οποίος διέμενε στην περιοχή Μοσχονέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, αυτοκτόνησε με αναπάντεχο τρόπο, ενώ μέχρι στιγμής το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει το patrisnews o 30χρονος Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του, στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Σύμφωνα με πηγές, πριν από περίπου έξι χρόνια ο 30χρονος είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο αγαπημένα του πρόσωπα. Άνθρωποι από το περιβάλλον του που είδαν τον άτυχο 30χρονο το πρωί, κάνουν λόγο πως ήταν πρόσχαρος και δεν έμοιαζε να τον απασχολούσε κάτι.

Πηγή: Patrisnews.com