Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γεα



Βαρύ πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτοκτόνησε Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Ένα τραγικό και δυστυχές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έβαλε "τέλος" στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος το ΓΕΑ και τις Ένοπλες Δυνάμεις.



Διάψευση του ΓΕΑ όσον αφορά δημοσιεύματα για χρήση του Gulfstream

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας προχώρησε στη διάψευση δημοσιευμάτων, τα οποία αφορούσαν τη χρήση του αεροσκαφους Gulfstream.



ΓΕΑ για τον θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

Ανακοινώθηκε από το ΓΕΑ η τραγωδία με τον χαμό του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που ήταν ο πιλότος του mirage 2000-5.

Σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας επιβεβαίωσε το όνομα του αδικοχαμένου πιλότου.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:



Αρχηγός ΓΕΑ: Τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας φυλάττουν ουράνιες «Θερμοπύλες»

Ενέσεις ηθικού προς τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και απαντήσεις σε όσους ασκούν κριτική το τελευταίο διάστημα για την επικείμενη συμφωνία αναβάθμισης του στόλου των μαχητικών F-16 περιλαμβάνει η ημερήσια διαταγή του αρχηγού ΓΕΑ, αντιπτέραρχου(Ι) Χρηστου Χριστοδούλου. 



Ορκίστηκαν οι κληρωτοί της Ε΄ ΕΣΣΟ στην 124ΠΒΕ

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των κληρωτών της Ε΄ ΕΣΣΟ 2017, στις εγκαταστάσεις του Διακλαδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.



Λήμνος: Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στην 130ΣΜ (Φωτό)

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 130 Σμηναρχία Μάχης (ΣΜ), στη Λήμνο, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Βάλσαμος.