Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τρόμος στον Βύρωνα: Η στιγμή της έκρηξης στο ΑΤΜ. Βομβαρδισμένο τοπίο μετά την ανατίναξη



Την ανατίναξη του ΑΤΜ στον Βύρωνα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Καραολή και Δημητρίου. 

Το ΑΤΜ στεγαζόταν σε εμπορικό κατάστημα και η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που στην κυριολεξία διάλυσε ολόκληρο το μαγαζί.

Το video από τη στιγμή της έκρηξης δείχνει ταυτόχρονα και την ισχύ της καθώς σείστηκε όλη η περιοχή. Από την έκρηξη με στόχο τα χρήματα του ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κατάστημα ρούχων. 

Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα όταν οι δράστες έφτασαν με ένα αυτοκίνητο στο σημείο όπου βρίσκεται το ΑΤΜ. Διέρρηξαν το κατάστημα και παροχέτευσαν από την πίσω πλευρά του ΑΤΜ αέριο.

Προκάλεσαν σπινθήρα και έτσι ακολούθησε η έκρηξη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας οι δράστες δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά για να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Οι κλέφτες παρά το γεγονός ότι ισοπέδωσαν το κατάστημα κατάφεραν να μην καταστρέψουν το εσωτερικό του ΑΤΜ και έτσι άρπαξαν δυο “κασετίνες” με χιλιάδες ευρώ πριν εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.

Οι δράστες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στο στόχαστρο βρέθηκε όμως στη διάρκεια της νύχτας και ATM στον Αγιο Στέφανο. Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν ATM της Eurobank στην οδό Χελμού 24 στις 04:20 ωστόσο διέφυγαν χωρίς να πάρουν κάποιο χρηματικό ποσό.