Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΑΤΜ



Συνελήφθη γνωστός τράπερ – Ήταν στη συμμορία που «ξάφριζε» ΑΤΜ

Στη σύλληψη τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων και του γνωστού τράπερ Don leon, προχώρησαν οι Αρχές, καθώς πρόκειται για μέλη της σπείρας που πραγματοποιούσε κλοπές ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει τη σπείρα που είχε πραγματοποιήσει 10 διαρρήξεις σε ΑΤΜ με λεία 710.000 ευρώ.



Αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε ΑΤΜ - Η δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε τους κλέφτες

Τα «έξυπνα» ΑΤΜ που έχει θέσει σε ισχύ η Τράπεζας Πειραιώς, που για ακόμη μία φορά κατάφεραν να «κερδίσουν» άλλη μια συμμορία με την βοήθεια του χρώματος.

«Παθόντες» αυτή τη φορά ήταν οι ληστές που ανατίναξαν τα ξημερώματα το ΑΤΜ στη Στούπα Μεσσηνίας, καθώς η λεία τους ήταν χαρτονομίσματα των 50 και των 20 ευρώ βαμμένα με πράσινο χρώμα.



Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Λυκόβρυση

Mηχάνημα ΑΤΜ ανατίναξαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην περιοχή της Λυκόβρυσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3.25 οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου. Αμέσως μετά αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



Ο απόλυτος τρόμος: Λήστεψαν ηλικιωμένη μετά από ανάληψη από ΑΤΜ -Εντοπίστηκαν οι δράστες

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες το μεσημέρι μια 85χρονη στην Αμφισσα, όταν Ρομά της επιτέθηκαν προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν μετρητά.



Έκρηξη σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέγαρα

Σε ανθρωποκυνηγητό έχει αποδυθεί η ελληνική Αστυνομία αναζητώντας τους αγνώστους που το ξημέρωμα προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέγαρα.



Τραπεζικές αναλήψεις από ΑΤΜ: Όχι από σήμερα (1η Ιουλίου) αλλά στα μέσα του μήνα θα αυξηθούν οι χρεώσεις

Με «καπέλο» της τάξεως του 100% θα γίνονται όχι από σήμερα 1η Ιουλίου αλλά από τα μέσα του μήνα οι αναλήψεις μετρητών από τα ATMs άλλης τράπεζας.