Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραυματίστηκε σοβαρά νεαρός τουρίστας που έπεσε από μπαλκόνι στη Σκιάθο



Από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Σκιάθο, έπεσε ένας 20χρονος Γερμανός τουρίστας, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και να γίνει αεροδιακομιδή του με το διασωστικό ελικόπτερο της 111 Πτέρυγας Μάχης, ενώ νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο νεαρός τουρίστας, σύμφωνα με το magnesianews.gr, έπεσε νωρίς σήμερα το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον 2ο όροφο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Το μόνο θετικό, ήταν ότι δεν χτύπησε στο κεφάλι.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 6 το πρωί και ο νεαρός έγινε αντιληπτός από το προσωπικό του ξενοδοχείου και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού., όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή για το Νοσοκομείο Βόλου.

Μέσω του Θαλάμου Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας ενημερώθηκε το πλήρωμα του διασωστικού ελικοπτέρου Augusta – Bell 205, της 111 Πτέρυγας Μάχης, λίγο μετά τις 6 το πρωί για να απογειωθεί σχεδόν άμεσα και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, στις 8.15 το πρωί, όπου τον νεαρό τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός υπέστη πολλαπλά κατάγματα κυρίως, στα χέρια, μάλλον στην προσπάθειά του να προστατευτεί από την πτώση, ενώ φέρει κατάγματα σε τρία σημεία της σπονδυλικής στήλης και θεωρείται θαύμα, που μπορεί κουνάει τα πόδια του και μιλάει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια μέθης, καθώς μύριζε αλκοόλ.