Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τραγωδία στο Χαμόγελο του Παιδιού: Νεκρός 3χρονος που έπεσε σε δεξαμενή με λύματα



Σοκ επικρατεί στην περιοχή της Αρχαίας Κορινθίας από την πτώση ενός τετράχρονου παιδιού σε δεξαμενή με λύματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο μικρός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο τρίχρονος έπεσε μέσα στον βόθρο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Στη συνέχεια, ασθενοφόρο διακόμισε το αγοράκι στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε,  ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να διερευνηθούν άμεσα.

Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002.

Πέντε Συλλήψεις για το θάνατο του αγοριού

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νηπίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία,συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο. 

Στην τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κόρινθο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.  Όπως τόνισε: «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου».