Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Tραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 38χρονος σκότωσε την μητέρα του



Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη.

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Ιωνίας 11 ειδοποίησαν την Αστυνομία για φασαρία που προερχόταν από ένα εκ των διαμερισμάτων. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα και εκεί εντόπισαν μία 64χρονη γυναίκα να κείτεται νεκρή και τον 38χρονο γιο της να βρίσκεται δίπλα στο άψυχο σώμα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Νεώτερες πληροφορίες, ωστόσο, αποκαλύπτουν το οικογενειακό δράμα σε όλο του το μέγεθος. Η Αστυνομία, λοιπόν, κλήθηκε στο σημείο, καθώς οι γείτονες της 64χρονης και του 38χρονου παραπονέθηκαν για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας και, έκπληκτοι, είδαν έναν άντρα να τους ανοίγει την πόρτα και αμέσως να πηγαίνει να κάθεται σε μία καρέκλα. Απέναντί του, σε μια άλλη καρέκλα, βρισκόταν το πτώμα μίας γυναίκας -της μητέρας του- σε αποσύνθεση. Τότε, ο 38χρονος τους ομολόγησε ότι την είχε σκοτώσει εκείνος προ τριών ημερών, στις 7 Μαΐου.

Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και πλέον ερευνώνται από τις Αρχές οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

Φυσικά, η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, μετά την απαραίτητη νεκροψία-νεκροτομή, αναμένεται επίσης να ρίξει «φως» στις λεπτομέρειες της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας.