Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Νέα Σμύρνη



Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή ο 18χρονος που δολοφόνησε τον 16χρονο αδελφό του – «Δεν ήθελα να του κάνω κακό, ήταν ατύχημα»

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 18χρονος ο οποίος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα τους στη Νέα Σμύρνη.



Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 18χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.



Νέα Σμύρνη: Πώς δολοφόνησε ο 18χρονος τον αδελφό του με ένα ψαλίδι – Ποιος ήταν ο 16χρονος

Μια ασύλληπτη  οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης, 27 Δεκεμβρίου, εκεί που ένας 18χρονος δολοφόνησε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα. 

Τα όσα περιέρχονται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας για το αιματηρό συμβάν και τη δολοφονία του 16χρονου από τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του είναι αποκαλυπτικά.



Καλλιθέα: Συνελήφθη 20χρονος μέλος συμμορίας που λήστευε νέους υπό την απειλή μαχαιριού

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Καλλιθέας, έναν 20χρονο μέλος συμμορίας, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες, κλοπή, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια.



Στον Εισαγγελέα δύο συλληφθέντες για την επίθεση στον αστυνομικό - Δίωξη για κακουργήματα

Τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης της έκρηξης και της κατοχής εκρηκτικών υλών απέδωσε ο Εισαγγελέας με την ποινική δίωξη που άσκησε στους δύο νεαρούς συλληφθέντες για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.



Ιωνικές Γιορτές: Το πολιτιστικό φεστιβάλ της Νέας Σμύρνης έρχεται τον Αύγουστο

Ραντεβού πολιτισμού στην Αθήνα δίνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.