Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Του έκλεψαν 80 αρνιά αξίας 8.000 ευρώ!



Μια μεγάλη υπόθεση ζωοκλοπής, που έγινε σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Η ζωοκλοπή είχε γίνει πριν από πέντε ημέρες σε περιοχή της Χερσονήσου όταν άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την είσοδο ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας 65χρονου, έκλεψαν συνολικά 80 αρνιά συνολικής αξίας 8.000 ευρώ. 

AdTech Ad

Το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος έγινε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ενός 38χρονου και βρέθηκαν 22 αρνιά τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους ως μέρος των κλαπέντων ζώων. Επίσης, στο χώρο του ποιμνιοστασίου εντοπίστηκε και συνελήφθη μια 37χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 38χρονου, το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και μαχαίρι. 

Ακόμη από αστυνομικούς αναζητήθηκε, εντοπίστηκε καισυνελήφθη σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος ο 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής και περί όπλων. 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.