Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τον αναζητούσαν 2 χρόνια και τον συνέλαβαν σήμερα στην Πάρο



Από το 2013 οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν έναν Βέλγο για ληστείες και κλοπές στην Πάρο. Ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να κυκλοφορούσε στο νησί ανενόχλητος έχοντας στην κατοχή του και ναρκτωτικά.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν τον 34χρονο φυγόποινο στην κατοικία του στην Πάρο, όπου μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές ακριβείας και δυο θρυματοποιητές. Γι' αυτά, άλλωστε, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και έδωσε εντολή να εκτελεστεί η ποινή που του είχε επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αιγαίου σε συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών και εννέα μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για τη συμμετοχή του σε δυο ληστείες που είχαν γίνει στην Πάρο στις 7 και 8 Αυγούστου του 2014, για σύσταση συμμορίας που έδρασε από το Μάιο ως τον Ιούλιο του 2014 και για κλοπής που είχε γίνει στην Πάρο στις 22 Νοεμβρίου του 2013.