Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

24 °C

Σήμερα, 18. Σεπτεμβρίου 2021

Την παραίτηση του Κ. Χρυσόγονου ζητά εφημερίδα για την «κριτική» στο Μέγαρο ΜαξίμουΣε νέα επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου προχωρά η «Αυγή» μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι έχει να τον συναντήσει δύο χρόνια.

Μάλιστα ο κ. Χρυσόγονος επιφύλαξε ένα δηλητηριώδες «καρφί» για τον πρωθυπουργό δηλώνοντας στο ΣΚΑΪ ότι «προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κυρία Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Σήμερα, Σάββατο, ο αρθρογράφος της «Αυγής» κάνει ένα βήμα παραπάνω από την ενόχληση που εξέφρασε το Μαξίμου ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την παραίτηση του κ. Χρυσόγονου από τη θέση του ευρωβουλευτή.

Ο κ. Καρτερός γράφει στο άρθρο του αρχικά - ευθυγραμμιζόμενος με την απάντηση του Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα τηλεοπτικά πάνελ - ότι «δεν μ’ αρέσετε λοιπόν κ. Χρυσόγονε. Δεν μ΄αρέσει ο τρόπος που στέκεστε, ο τρόπος που μιλάτε, ο τρόπος που διασύρετε δημοσίως ανθρώπους-και δεν εννοώ τον Τσίπρα. Δεν μ αρέσει και ο τόπος-ο ΣΚΑΪ στον οποίο συχνάζετε και από τον οποίο κρίνετε και επικρίνετε κτλ…».

Κάνοντας, δε, ένα βήμα περισσότερο συμπληρώνει στο τέλος του άρθρου του: Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε στις ευρωεκλογές. Εσείς αντίθετα αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου… διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε».