Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μέγαρο Μαξίμου



Μητσοτάκης σε Μπέρμποκ: Η κρίση στις τιμές της ενέργειας απαιτεί ευρωπαϊκή λύση

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με την Υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Annalena Baerbock.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.



Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αρχιεπίσκοπος

Συνάντηση θα πραγματοποιήσει αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.



Το θέμα του εμβολιασμού κυριάρχησε στη συνάντηση Πρωθυπουργού – Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου –Τι είπαν μπροστά στις κάμερες

Το θέμα της πανδημίας και του εμβολιασμού κυριάρχησε στο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε η σύσταση ολιγομελούς μεικτής επιτροπής για την εξέταση όλων των ζητημάτων Πολιτείας και Εκκλησίας.



Η άγνωστη επίθεση από χάκερ σε Μαξίμου και ΕΛ.ΑΣ. – Πώς έκλεψαν email του Τσίπρα..

Επίθεση από χάκερ πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2019, σε Μέγαρο Μαξίμου, υπουργείο Εσωτερικών, ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο μιας διεθνούς κυβερνοκατασκοπείας με την κωδική ονομασία «Θαλάσσια Χελώνα» (Sea Turtle).  



Συνάντηση Μητσοτάκη-Ράμα στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Τρίτης (12:00) θα απευθύνει ομιλία στην 4η Ευρω-Αραβική Σύνοδο (EU - Arab World Summit) στο Μέγαρο Μουσικής.

Στο περιθώριο της Συνόδου, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ο Πρωθυπουργός θα έχει τις εξής διμερείς συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου:



«Σεβόμαστε το περιβάλλον στην πράξη»: Το Μέγαρο Μαξίμου ανακυκλώνει

«Σεβόμαστε το περιβάλλον στην πράξη! Για πρώτη φορά εφαρμόζουμε στο Μέγαρο Μαξίμου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συσκευασιών» ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης σήμερα, σημειώνοντας παράλληλα πως «Με το νέο σύστημα γίνεται ανακύκλωση πολύ περισσότερων υλικών και τα οφέλη πηγαίνουν σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης».