Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026 -

Την Δευτέρα η απολογία των δύο συλληφθέντων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα



Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφτασαν στα δικαστήρια Καλαμάτας οι δύο συλληφθέντες, που κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Χθες οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης.

Σήμερα θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητήσουν και θα λάβουν προθεσμία, προκειμένου οι συνήγοροί τους να ενημερωθούν πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους.

Τόσο ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, όσο και ο 31χρονος επιχειρηματίας από την Αθήνα και επιστήθιος φίλος του δηλώνουν έκπληκτοι και υποστηρίζουν, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Την Δευτέρα απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα