Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

συλληφθέντες



Για τον Μάιο του 2020 αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων στο Κουκάκι

Τον Μάιο του 2020 αναμένεται να διεξαχθεί απο το αυτόφωρο δικαστήριο η δίκη των εννέα συλληφθέντων κατά την επιχείρηση τη αστυνομίας για την εκκένωση κατειλημμένων κτιρίων στο Κουκάκι.

Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί σημερα αλλά οι συνήγοροι των εννέα κατηγορουμένων ζήτησαν και έλαβαν από το δικαστήριο αναβολή διότι όπως ανέφεραν δεν εχουν λάβει γνώση των στοιχείων της δικογραφίας.



Κουκάκι: Ελεύθεροι και οι εννέα συλληφθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι εννέα συλληφθέντες από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι χθες (18.12.2019) τα ξημερώματα.
Και οι εννέα ζήτησαν και έλαβαν αναβολή για τη δίκη τους ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για αύριο. Μεταξύ αυτών και γνωστός σκηνοθέτης με τους δυο γιους του, οι οποίοι καταγγέλλουν την «εισβολή» της αστυνομίας στο σπίτι τους.



Πολυτεχνείο: Για πλημμελήματα διώκονται οι συλληφθέντες για τα επεισόδια

Διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκαν σε βάρος 28 ατόμων που συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια της Κυριακής, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους ήταν και τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.



Αυτοί είναι οι 40 πορτοφολάδες που «ξάφριζαν» τους τουρίστες στην Αθήνα

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες σαράντα (40) αλλοδαπών, μελών εγκληματικού δικτύου.

Οι 21 εξ αυτών έχουν ήδη συλληφθεί ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν ασύλληπτοι.



Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και σειρά πλημμεληματικού βαθμού αδικημάτων, άσκησε η αρμόδια εισαγγελέας σε βάρος των δύο που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά το περιστατικό της επίθεσης στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης επί της οδού Μασσαλίας.



Στον εισαγγελέα την Τρίτη οι 20 συλληφθέντες του Ρουβίκωνα

Τα 20 μέλη του «Ρουβίκωνα» τα οποία προσπάθησαν να εισβάλουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως συμπαράσταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα το πρωί της Δευτέρας, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα την Τρίτη.