Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

διπλό φονικό



Καταιγισμός αποκαλύψεων για το φονικό στη Λευκωσία! Τους έσφαξαν για να πάρουν το χρηματοκιβώτιο

Φως στο κίνητρο της δολοφονίας στη Λευκωσία που συγκλόνισε όλη την Κύπρο ρίχνει η νέα, τέταρτη, σύλληψη από την κυπριακή αστυνομία. Ο 22χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (29.04.2018) φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση.



Ραγδαίες εξελίξεις για το διπλό φονικό στην Κύπρο - Συνελήφθη ο αδερφός και η συμβία του 33χρονου

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Ντίνα Σεργίου δολοφονήθηκαν άγρια, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο προάστιο Στρόβολος στην Λευκωσία, την Πέμπτη (19.04.2018). Πίσω τους έμεινε ο μόλις 15 ετών γιος τους. Ο οποίος μάλιστα έζησε τον τρόμο, αφού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με τους αδίστακτους δράστες.



ΕΚΤΑΚΤΟ - Νέες εξελίξεις για το διπλό φονικό στην Κύπρο: Συνελήφθησαν άλλα 2 άτομα

Το βράδυ της Παρασκευής 27.04-2018 η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ύστερα από την κατάθεση του 33χρονου.



Νέες εξελίξεις στο διπλό φονικό της Κύπρου: Βρέθηκε το μαχαίρι του δράστη

Το μαχαίρι με το οποίο έγινε το άγριο διπλό φονικό του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου στις 19 Απριλίου, έχει η αστυνομία στην κατοχή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος που κρατείται για την υπόθεση, υπέδειξε το φονικό μαχαίρι μέσα σε ρούχα στο πατρικό του σπίτι. Εκεί το εντόπισαν οι ανακριτές.



Κύπρος: Αυτός είναι ο 33χρονος που συνελήφθη για το διπλό φονικό [ΦΩΤΟ]

«Ξέρω τι έγινε σε εκείνο το σπίτι, εκείνο το βράδυ, που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μέχρι ένα σημείο, ως επίσης και ποιοι εμπλέκονται και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο» ανέφερε κατά την ανάκριση του ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ σε σχέση με το διπλό φονικό στο Στρόβολο και εναντίον του εκδόθηκε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.



Διπλό φονικό στην Κύπρο: Εντοπίστηκαν σημαντικά στοιχεία στην αυτοψία

Για εντοπισμό αρκετών σημαντικών στοιχείων μιλά ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, σε δηλώσεις του μετά τη διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή του διπλού φονικού στην Κύπρο.