Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 -

Τι γίνεται αν κερδίσετε την φορολοταρία και δεν έχετε δηλώσει τραπεζικό λογαριασμόΣτις 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φορολοταρία η οποία αφορά στις συναλλαγές του Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία σχετίζεται με τις δαπάνες των φορολογούμενων που πραγματοποιούνται με κάρτες και άλλα ηλεκτρονικά μέσα συναλλαγών και από αυτήν αναδείχθηκαν συνολικά 1.000 τυχεροί, που θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν αν είναι μέσα στους χίλιους τυχερούς μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧΙS.

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή προσωποποιημένου μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Σε περίπτωση που περισσότεροι από ένας τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο μόνο μια φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1ο, 2ο, κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς

Πότε είναι οι επόμενες κληρώσεις

Για τις συναλλαγές του Αυγούστου την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Για τις συναλλαγές του Σεπτεμβρίου την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018.

Για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018.