Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τι απαντά η Φώφη Γεννηματά για το «διαζύγιο» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο



Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο του Open και τοποθετήθηκε για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την κόντρα της με τον βουλευτή του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και τις χθεσινές δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε αρχικά ότι «εάν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου θα κατέβαινα με σταυρό» ενώ απαντώντας στις αιτιάσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι είναι «θύμα σκοπιμότητας που εκφράζει προσωπικά η Φώφη Γεννηματά» σχολίασε ότι: «Είναι καθαρά πολιτικά τα κριτήρια της επιλογής και καθόλου προσωπικά».

Για την επιλογή να μην βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις επικείμενες εθνικές εκλογές απάντησε ότι «είναι μία επιλογή διεύρυνσης και ανανέωσης. Είμαστε νέος φορέας. Έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος».

«Εάν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου θα κατέβαινα με σταυρό. Η επιλογή που έκανε ήταν δική του απόφαση. Δεν θέλουμε να φύγει από το ΚΙΝΑΛ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι: «Έχω μιλήσει πολλές φορές για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ καθώς κυβέρνησε με ισχυρή πλειοψηφία της Καραμανλικής δεξιάς. Κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει ότι επιθυμούμε την αυτοδυναμία της ΝΔ».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά «πρέπει να τεθεί ένα τέλος στον λαϊκισμό και στα φασιστοειδή που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια». «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς και γυρολόγων δεν κατάφερε να πάει μπροστά τη χώρα» συνέχισε η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.