Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

φωφη



Μητσοτάκης: Δεδομένη η εθνική γραμμή - Τα «όχι» από Τσίπρα και Γεννηματά

Σε χαλαρό κλίμα ξεκίνησαν οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, αλλά και τις προθέσεις της κυβέρνησης για την αλλαγή του εκλογικού νομου.



Γεννηματά και Τσίπρας με το ζόρι αντάλλαξαν «καλημέρα» - Ταξίδεψαν μαζί για Βρυξέλλες

Ταλαιπωρημένοι από το χθεσινό ξενύχτι στην Βουλή - που όμως οδήγησε σε μια ιστορική συναίνεση με ρεκόρ 288 ψήφων για την κυβερνητική πρόταση για την ψήφο των αποδήμων

Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που ταξίδευαν για την Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.



Τι απαντά η Φώφη Γεννηματά για το «διαζύγιο» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο του Open και τοποθετήθηκε για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την κόντρα της με τον βουλευτή του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και τις χθεσινές δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.



Τετ-α-τετ σε πολύ καλό κλίμα Φώφης-Βενιζέλου

Σε προσωπικό επίπεδο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Βαγγέλης Βενιζέλος προτίμησε να συναντήσει την Φώφη Γεννηματά, μετά τη νέα τρικυμία που βρήκε την κεντροαριστερά και το κίνημα αλλαγής.



Γεννηματά: Το ερώτημα είναι γιατί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν την εκλογή μου

Σε ομιλία που πραγματοποίησε, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου της Νάξου η κυρία Γεννηματά επισήμανε ότι «η ΑΥΓΗ μας κατηγορεί ότι θέλει Φώφη η Νέα Δημοκρατία και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ότι την εκλογή της Φώφης θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ». 



Και επίσημα υποψήφια για την Κεντροαριστερά η Φώφη Γεννηματά

Με γραπτή της δήλωση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε και τυπικά πως κατέθεσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση της Φώφης Γεννηματα:

Κατέθεσα σήμερα την υποψηφιότητα μου.