Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θρήνος για τον Αλέξανδρο: Πέθανε ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστές στην Κηφισιά



Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από ληστές, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.

Όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που είχε μέχρι πρότινος. Έτσι, ο 52χρονος επιχειρηματίας "έφυγε" από τη ζωή στις 11.52 σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως έχει υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων του και οι γιατροί εξέφραζαν από την αρχή την ανησυχία τους για αυτήν την επιπλοκή που παρουσιάστηκε, μιας και ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος.

Το χρονικό της αιματηρής ληστείας

Το συμβάν που βάφτηκε με το αίμα του 52χρονου Ελληνοαυστριακού επιχειρηματία, διαδραματίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στην πολυτελή μεζονέτα της οδού Κηφισού στην Κηφισιά.

Οι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμού. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν.

Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ' επαφής στην πλάτη.