Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Θρήνος για την Στέλλα και τον Γιάννη: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν οι δύο νέοι στα Χανιά



To πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 20χρονη Στέλλα και στον 19χρονο φίλο της, Γιάννη, όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα, λίγα μέτρα από το Πολυτεχνείο της Κρήτης.

Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη το μοιραίο και ο θάνατος πήρε στην αγκαλιά του τα δύο νέα, γεμάτα όνειρα, παιδιά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η πρωινή βόλτα των δύο παιδιών κατέληξε σε τραγωδία…

Σύμφωνα με καθηγητές της, η Στέλλα είχε όνειρα για τη ζωή.

Ήθελε πολύ να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής και θα φοιτούσε στο τρίτο έτος της σχολής.

Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Δύσκολες οι ώρες και για τους γονείς του Γιάννη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο γρήγορα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αμάξι στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, στα Χανιά.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, εξήγησε πως οι στιγμές είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες για την οικογένειά του.

Ο γιος του είχε φύγει από την Αθήνα, για να κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη: «Προσπαθούμε να μεταφερθούμε στα Χανιά, είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για εμάς».

Λίγα λεπτά πριν, ο τραγικός πατέρας ενημερωνόταν από την Τροχαία Χανίων για το περιστατικό.

Στον Εισαγγελέα ο Δράστης

Ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο νεαρός από τη Γεωργία που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο νέους.

Ο 20χρονος οδηγός ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ ενώ στο νοσοκομείο Χανίων ελήφθησαν και δείγματα για τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο νεαρός εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος σε μονάδα των Χανίων και τη μοιραία ώρα κατευθυνόταν στον χώρο της εργασίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είδε τους δύο νέους που έκαναν βόλτα το σκυλάκι τους, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει.