Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020 -
Μέτριο

19 °C

Σήμερα, 3. Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ζωντανός ο Αντώνης Καλπαχίδης – Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης!Ο Αντώνης Καλπαχίδης εντοπίστηκε και οι συγγενείς του έτρεξαν να τον επισκεφτούν.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 93χρονου Αντώνη Καλπαχίδη ο οποίος χάθηκε το Σάββατο από την περιοχή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η Γραμμή Ζωής, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το Silver Alert για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, λίγο μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή του.

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που είδαν το Silver Alert, αναγνώρισαν τον ηλικιωμένο και ειδοποίησαν στη Γραμμή SOS 1065, ότι ο κ. Αντώνης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Έτσι ο Αντώνης Καλπαχίδης, είναι και πάλι κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.