Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Fay’s Time», δεν παρουσιάστηκε αυτοβούλως, είχε παρέλθει το αυτόφωρο. «Μιλάμε για έναν άνδρα οδηγό, ηλικίας 68 ετών. Μάλλον το αυτοκίνητο είχε μέσα και συνοδηγό», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε στο Μενίδι μίλησε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Δεν υπάρχει πιο άδικο από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι… Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο» είπε ο πατέρας του 19χρονου θανόντος.

«Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ…τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παραφταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε κι έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20».

«Πώς δεν είχε όνειρα; Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει (το παιδί) η οικογένεια: να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός». Σε άλλο σημείο ο πατέρας του 19χρονου ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή.