Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

11 °C

Σήμερα, 2. Δεκεμβρίου 2021

Τα συγκλονιστικά λόγια του Στρατηγού Ζιάζια: Πρέπει να πάμε όλοι στο συλλαλητήριο της ΑθήναςΤους λόγους που πρέπει όλοι οι Έλληνες να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, αναλύει ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιάζιας.

 

«Με αγνό, ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμό, με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και την ιστορία μας, με δημοκρατικό σεβασμό σε όλους, αλλά και με καθαρή πατριωτική απαίτηση να μην παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας στους σφετεριστές της ιστορίας μας, είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας», αναφέρει ο Στρατηγός. 

 

Και συνεχίζει: 

«Η πατριωτική αυτη σύναξη, εκφράζει την σταθερή θέληση του λαού μας για επίλυση αυτού του Εθνικού μας Θέματος σύμφωνα με τα Εθνικά μας συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των διεθνών πατρώνων. 

Η Σύναξη αυτή, εκφράζει την ομοψυχία του λαού μας έναντι στην αδιάλλακτη και ανιστόρητη θέση των γειτόνων μας και μόνον, χωρίς φανφάρες ,χωρίς διχαστικούς λόγους , χωρίς υπερφίαλες και άστοχες κραυγές και υβριστικούς λόγους.

Άπαντες πρέπει να γνωρίζουν ότι η αγωνία και το ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα και ο άδολος και μαχητικός πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κάποιων «εκλεκτών», που μια ζωή προσκυνούσαν το φαύλο σύστημα. 

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών ΜΑΣ συμφερόντων.

Η ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.»