Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

συλλαλητηριο



Επεισόδια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη – Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, καθώς κουκουλοφόροι βγήκαν από το ΑΠΘ και έβαλαν φωτιά σε κάδο στην οδό Εθνικής Αμύνης, απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματάς.



Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας μετά το φοιτητικό συλλαλητήριο

Σε κυκλοφορία δόθηκαν και πάλι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας που είχαν κλείσει για το φοιτητικό συλλαλητήριο.

Οι διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «Το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν καταστέλλεται», συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι, αρχικά στα Προπύλαια, στη συνέχεια προχώρησαν προς τη Βουλή και στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο Πολυτεχνείο.



Στους δρόμους οι αγρότες της Λάρισας - Ζητούν να δουν τον Βορίδη

Την οργάνωση συλλαλητηρίου με τρακτέρ, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στον κόμβο του Πλατυκάμπου, αποφάσισαν οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, (ΕΟΑΣΝΛ), σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν.



Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της κατάργησης του ασύλου - Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Σφοδρές αντιδράσεις στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας προκαλεί η σχεδιαζόμενη από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, που αναμένεται να έρθει άμεσα στη Βουλή, μέσα στο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος.



Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστή η Βασ. Σοφίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο με κύρια αιτήματα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς και την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης.



Νέο συλλαλητήριο αύριο στο Σύνταγμα

Νέο κάλεσμα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έκανε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, Ιωάννης Αθανασιάδης.