Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

24 °C

Σήμερα, 23. Σεπτεμβρίου 2020

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία - Αυτά είναι τα 2 αδέρφια που κηδεύτηκαν μαζί σήμεραΣε κατάσταση αμόκ βρισκόταν ο 28χρονος Παναγιώτης τη στιγμή που χτυπούσε με το μαχαίρι της κουζίνας τον 21χρονο αδελφό του κι ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του το μοιραίο μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι τους στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Η μανία με την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός χτυπούσε τον μικρότερο αποκαλύπτεται από το πλήθος των τραυμάτων που δέχθηκε καθώς σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας που διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη ο άτυχος Αποστόλης δέχθηκε περισσότερα από 60 χτυπήματα, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα στις σορούς και των δύο ανδρών ενώ τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του δράστη και αυτόχειρα θα προσδιοριστούν όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Γαργερός αφού κατέσφαξε τον αδελφό του στη συνέχεια κλειδώθηκε στην αποθήκη της οικογένειας πίνοντας ένα κοκτέιλ από διάφορα δηλητηριώδη υγρά, όπως υγρό μπαταρίας, φυτοφάρμακο ή και ποντικοφάρμακο.