Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στην δικαιοσύνη ο Άκης Τσοχατζόπουλος για το δημοσίευμα με τα 19 εκατ. ευρώ



Σε προσπάθεια επηρεασμού της κρίσης των δικαστών του Αρείου Πάγου που εξετάζουν την αναίρεση του αποδίδει ο Άκης Τσοχατζόπουλος το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» το οποίο αναφέρει ότι βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη 19 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία διερωτάται αν «Είναι του Άκη».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει χυδαίο το επίμαχο δημοσίευμα, το οποίο διαψεύστηκε με επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι οι αναφορές έγιναν σε μια προσπάθεια «να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου».

Την ίδια ώρα, προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Σχετικά με το ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Σαββάτου 10.11.2018 με τίτλο «Θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και υπέρτιτλο «Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ειδική κρύπτη. Είναι του Άκη;» ο πρώην ΥΕΘΑ Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως - παράλληλα - να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

Άκης Τσοχατζόπουλος.