Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

πασοκ



Νίκος Ανδρουλάκης: Αυτό που συμβαίνει με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι πραγματικά ντροπή

Το ζήτημα των ακριβών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αναδεικνύει σε βίντεο του στα social media ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.



Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι εκβιασμοί για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση στρέφονται επί της ουσίας κατά των ασφαλισμένων»

Η κυβέρνηση εκβιάζοντας τους ιδιώτες γιατρούς για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, είναι σαν να εκβιάζει τους ασθενείς» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είχε συνάντηση στη Βουλή με το προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κατόπιν αιτήματος τους.



Χάρης Δούκας: «Ζούμε με μισθούς 2011 και ακρίβεια 2023»

Ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος της Αθήνας, «καυτηρίασε» το γεγονός ότι οι Έλληνες ζουν με μισθούς επιπέδου 2011 αλλά με αυτούς πρέπει να αγοράζουν προϊόντα των οποίων οι τιμές βρίσκονται στο 2023.



Ανδρουλάκης για Κυπριακό: «Η Τουρκία παραμένει αμετανόητη»

«Όταν ο Πρόεδρος της Τουρκίας χαρακτηρίζει “ειρηνική επιχείρηση” τον “Αττίλα” που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς και μια τεράστια καταστροφή καταλαβαίνουμε ότι οι ελπίδες είναι λιγοστές» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.



Αιχμηρή απάντηση Κατρίνη σε Διαμαντοπούλου: Απουσίαζε, κάνουμε υποδειγματικές εκλογές χωρίς δικαστικούς αντιπροσώπους

Για τα όσα συμβαίνουν εντός του κόμματος των τελευταίο καιρό με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου αναφέρθηκε ο βουλευτής Ηλείας και ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.



Χρηστίδης: Με τις αναδρομικές χρεώσεις στο ρεύμα η κυβέρνηση σπρώχνει τους καταναλωτές στο χείλος του γκρεμού

«Η κυβέρνηση δημιούργησε ένα χάος σχετικά με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς ρεύματος. Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει την επιστροφή εκατομμυρίων για το ΕΤΜΕΑΡ (Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων) υπογράφτηκε μία ημέρα μετά τις ευρωεκλογές, δηλαδή μεθοδεύτηκε προκειμένου το περιεχόμενό της να μην γίνει γνωστό, πριν από τις ευρωεκλογές.