Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τσοχατζοπουλος



Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τσοχατζόπουλος - «Πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό»

Η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη λέγοντας πως «βγήκε από το νοσοκομείο πριν από δύο μέρες».



Αρνητικός σε τεστ κορονοϊού ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αρνητικό βγήκε το τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος που νοσηλεύεται με πνευμονία στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.



Στην δικαιοσύνη ο Άκης Τσοχατζόπουλος για το δημοσίευμα με τα 19 εκατ. ευρώ

Σε προσπάθεια επηρεασμού της κρίσης των δικαστών του Αρείου Πάγου που εξετάζουν την αναίρεση του αποδίδει ο Άκης Τσοχατζόπουλος το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» το οποίο αναφέρει ότι βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη 19 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία διερωτάται αν «Είναι του Άκη».



Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Βγήκε από τη φυλακή ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να συζητηθεί στον Άρειο Πάγο η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ.Τσοχατζόπουλος, είπε:



Ελεύθερος ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών σήμερα έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος



Οι πρώτες ώρες του Σώρρα στον Κορυδαλλό

Λίγο μετά τις 16.30 της Πέμπτης πέρασε τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού ο Αρτέμης Σώρρας.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αρτέμης Σώρρας ήταν πάρα πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε στη Ζ' πτέρυγα των φυλακών, στην οποία βρίσκονται όσοι κατηγορούνται για οικονομικές υποθέσεις.