Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023 -

Σταύρος Θεοδωράκης: Το κείμενο εξομολόγηση με αφορμή τα γενέθλιά τουΟ Σταύρος Θεοδωράκης, σήμερα έχει γενέθλια. Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Ποταμιού σήμερα κλείνει τα 54.

Όπως γράφει κι ο ίδιος σε ένα συγκλονιστικό, υπέροχο κείμενο που δημοσίευσε στο facebook με αφορμή τα γενέθλιά του: |"Σήμερα κλείνω τα 54. Γεννήθηκα τέτοια μέρα το 1963.

Την ίδια χρονιά με τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Ταραντίνο, τον Τσαλουχίδη, τον Κασπάροφ, τον Φασούλα, τον Τζόνι Ντέπ. Ο πατέρας μου - μου διηγείται η μητέρα μου - έκανε μεγάλη χαρά.

Του είπαν ότι πρέπει να ασημώσει και εκείνος έριξε στην σκάφη – εκεί με είχαν βάλει γιατί δεν πρόλαβαν να πάνε σε μαιευτήριο – όλες τις λιγοστές οικονομίες του. Δεν του είχαν πει ότι θα τα έπαιρνε όλα η μαμή. Άλλο απρόοπτο δεν θυμάμαι"!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός, μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του αλλά και εξηγεί το λόγο που αποφάσισε να ιδρύσει το Ποτάμι:  "Πίστεψα λοιπόν ότι το Ποτάμι μπορεί να προσφέρει τις σταγόνες που αλλάζουν την ιστορία".Γράφει για το πολιτικό του παιδί το Ποτάμι, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει...

Διαβάστε όλα όσα έγραψε: