Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Στα χέρια της αστυνομίας "συνεταίροι" στη διακίνηση χασίς



Διπλό «ντου» έκαναν ταυτόχρονα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας σε διαφορετικές περιοχές της Ημαθίας για να συλλάβουν δυο άνδρες που «συνεταιρίζονταν» στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς, ενώ ο ένας αναζητούνταν και με ένταλμα σύλληψης για άλλη υπόθεση ναρκωτικών.

Η πρώτη αιφνιδιαστική έρευνα έγινε στο σπίτι ενός 43χρονου, όπου κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 100 γραμμαρίων και 620 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών. Όμως, η μεγάλη ποσότητα βρέθηκε στο σπίτι ενός 60χρονου σε άλλη περιοχή, όπου βρέθηκαν τέσσερις με συνολικά ένα κιλό και 680 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 100 ευρώ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι προμηθευτής των ναρκωτικών ήταν ο 43χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ότι ο 60χρονος αναλάμβανε την διακίνησή τους. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.