Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 -
Μερική συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 28. Μαρτίου 2020

Σοκ στο Βόλο: 50χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του - Τον βρήκε ο αδερφός τουΈνας 50χρονος γιατρός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στο Βόλο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 50χρονος αυτόχειρας γιατρός εργασίας, βρέθηκε απαγχονισμένος γύρω στις 22.00 το βράδυ στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού στους Αγίους Θεοδώρους.

Ωστόσο, τραγική φιγούρα ο αδερφός του που τον αναζητούσε και ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό στην αποθήκη.

Η μητέρα του 50χρονου, που ήταν μαζί του στο πατρικό σπίτι, είχε καλέσει σε βοήθεια, καθώς η ώρα περνούσε και ο αυτόχειρας δεν εμφανιζόταν.

Αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες για το τι ακριβώς έχει συμβεί έως αργά το βράδυ. Τελικά το μακάβριο μυστικό αποκαλύφθηκε όταν ο αδερφός του αυτόχειρα γιατρού μπήκε στην αποθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και αποδίδουν τον θάνατο σε αυτοκτονία.

Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία στους Αγίους Θεοδώρους μέσα σε δύο μήνες και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, καθώς στις 21 Μαρτίου είχε βρεθεί απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και ένας 62χρονος χρηματιστής.