Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΣΟΚ στην ΕΛΑΣ: Αδελφός του διοικητή αστυνομικού τμήματος του Περιστερίου το απανθρακωμένο πτώμα στο Σχιστό



ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. η τραγική είδηση που έχει ως αποκλειστική πληροφορία το BriefingNews, ότι το ένα από τα δύο απανθρακωμένα πτώματα που βρέθηκαν τα ξημερώματα και συγκεκριμένα αυτό στο Σχιστό, πρόκειται για τον αδελφό διοικητή αστυνομικού τμήματος του Περιστερίου!

Ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο, αναγνώρισε τον αδελφό του και όπως είναι φυσικό από εκείνη τη στιγμή είναι απαρηγόρητος.

Στη θέα του νεκρού αδελφού του πραγματικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και τώρα προσπαθεί να βρει την άκρη για το τραγικό αυτό γεγονός.   

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία αφού ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ...   

Το χρονικό

Με διαφορά σχεδόν δύο ωρών σε δυο διαφορετικές περιοχές της Αττικής διερχόμενοι ενημέρωσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για δυο περιστατικά με φωτιά σε αυτοκίνητα.

Στις τρεις τα ξημερώματα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε αυτοκίνητο που έμοιαζε να είναι παρκαρισμένο στη λεωφόρο Σχιστού.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν επί τόπου εντόπισαν ωστόσο ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ βρήκαν και στοιχεία εμπρησμού του αυτοκινήτου με εύφλεκτο υγρό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα. 

Πριν περάσουν δυο ώρες από το πρώτο περιστατικό, στις πέντε τα ξημερώματα διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την πυροσβεστική για δεύτερη φωτιά σε αυτοκίνητο, αυτή τη φορά στην παραλία του Καβουρίου.

Και σε αυτή την περίπτωση οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο καμένο αυτοκίνητο ένα απανθρακωμένο πτώμα.