Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

περιστερι



Ινδία: Περιστέρι ήταν φυλακισμένο για 8 μήνες ως ύποπτο για κατασκοπεία

Η Ινδία απελευθέρωσε ένα περιστέρι, το οποίο παρέμενε… φυλακισμένο επί οκτώ μήνες ως ύποπτο για κατασκοπεία, καθώς το ζώο τελικά αθωώθηκε, έγινε σήμερα γνωστό από την Peta, την οργάνωση για την υπεράσπιση των ζώων.



Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στο Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και τους ξυλοκόπησαν

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., μία ομάδα περίπου 15 ατόμων προσέγγισε δύο νεαρούς και, αφού τους ρώτησε «τι ομάδα είναι», στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν.



Διασωληνωμένος 21χρονος ειδικός φρουρός μετά από τροχαίο στο Περιστέρι

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας ειδικός φρουρός ηλικίας 21 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα  στη συμβολή της Θηβών με την Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο OPEN ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ο νεαρός είναι διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.



Βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι

Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας σε καφετέρια ηθοποιών στο Περιστέρι την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα της δολοφονίας και τώρα εξετάζουν αν πρόκειται για σεσημασμένο.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία, δείχνει τις στιγμές πανικού στο Περιστέρι.



Εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, φαίνεται πως οφείλεται η δολοφονία ενός νεαρού άνδρα σε καφετέρια γνωστών ηθοποιών, του Μάνου Παπαγιάννη και της συζύγου του, Αγγελικής Δαλιάνη, στο Περιστέρι.



Δολοφονία άνδρα σε καφετέρια στο Περιστέρι!

Τρόμος στο Περιστέρι καθώς  άγνωστος φέρεται να πυροβόλησε έναν άνδρα στο κεφάλι που ήταν σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι, σε καφετέρια στο Περιστέρι, όπου λίγο αργότερα σημειώθηκε η δολοφονία.