Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΣΟΚ: Δεν πέθανε αμέσως η Μαρία - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση



Τραύματα τα οποία συνάδουν από πτώση από μεγάλο ύψος διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς στης νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο πτώμα της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μάλιστα ο θάνατος της φοιτήτριας δεν ήταν ακαριαίος καθώς το ένστικτο επιβίωσης την έκανε να συρθεί προς την σκάλα χωρίς να τα καταφέρει όμως και να πεθάνει σε σημείο του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας από το οποίο το σώμα της δεν ήταν ορατό από άλλους ορόφους .

Όπως εξηγούν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν είχε εντοπίσει το πτώμα της άτυχης Μαρίας επί 6 ολόκληρες ημέρες.

 

Από την άλλη πηγές αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έρευνα δεν έδειξε σημάδια στραγγαλισμού, πάλης, αλλά ούτε και γενετικό υλικό άλλου ατόμου κάτω από τα νύχια της νεαρής, ενώ η Ασφάλεια δεν εντόπισε στοιχεία που να αποδεικνύουν το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί αποκλείουν και το ενδεχόμενο μεταφοράς του πτώματος καθώς τα πτωματικά υγρα αποσύνθεσης εντοπίστηκαν σε ένα μόνο σημείο.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η 21χρονη κατά την διάρκεια της πτώσης είχε μαζί της το κινητό τηλέφωνό της κάτι που δεν συνηθίζεται και έτσι έχουν ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί και στις μαρτυρίες των φίλων και των γνωστών της.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η Μαρία Νταλιάνη το τελευταίο διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω ερωτικής απογοήτευσης καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει από έναν 23χρονο ο οποίος βρήκε ανταπόκριση από άλλη κοπέλα.

Ο 23χρονος έχει καταθέσει στην αστυνομία για την σχέση τους, ενώ από άλλες καταθέσεις προκύπτει ότι η φοιτήτρια μετά τον χωρισμό της ένιωθε έντονο το αίσθημα της απόρριψης.