Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΟΚ από το αιματηρό επεισόδιο - Δέχτηκε επίθεση την ώρα που έκανε γυμναστική – Απειλές, ύβρεις και μαχαιριές!



Η άτυχη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά και κινδύνευσε να χάσει το χέρι της...

Αιματηρό επεισόδιο χθες σε γνωστό χώρο άθλησης του Βόλου, όπου μία γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι μία άλλη, προφανώς για προσωπικές διαφορές. Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το απόγευμα της Παρασκευής και ευτυχώς την ώρα εκείνη στον χώρο δεν υπήρχαν πολλοί αθλούμενοι.

Όπως έγινε γνωστό 34χρονη γυναίκα που αθλούνταν εκείνη την ώρα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μία άλλη 25χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό της χέρι. Η 34χρονη φέρεται να αποχώρησε αιμόφυρτη από τον χώρο και με τα πόδια πήγε μέχρι το Νοσοκομείο Βόλου, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί επειγόντως η τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας, καθώς έχρηζε άμεσης επέμβασης αγγειοχειρουργού.

Την έβρισε, την απείλησε και τη μαχαίρωσε!
Σύμφωνα με μαρτυρία και οι δύο γυναίκες φέρονται να αθλούνται τακτικά στον χώρο, όπου ήρθαν αντιμέτωπες. Άγνωστοι είναι οι λόγοι της επίθεσης, καθώς και ο αριθμός των χτυπημάτων που δέχθηκε το θύμα.

Πριν την επίθεση οι δύο γυναίκες φέρεται να αντάλλαξαν ύβρεις και απειλές, προκαλώντας την προσοχή των παρόντων, που μετά την επίθεση ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης μάλιστα παρέμεινε στον χώρο και δεν έφυγε, με συνέπεια να συλληφθεί από τους αστυνομικούς και να κρατείται, με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση. Και οι δύο φέρεται να μην είχαν δώσει ποτέ μέχρι χθες αφορμή…

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης, μπήκε εκνευρισμένη στον χώρο και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου αθλούνταν η 34χρονη, όπου άρχισε να την υβρίζει και να την απειλεί. Το θύμα υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε αγγειοχειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, καθώς κινδύνευε να χάσει το αριστερό της χέρι.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία,  η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς.  Και οι δύο γυναίκες είναι αλλοδαπές και δεν έχει γίνει γνωστή η εθνικότητά τους.