Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

17 °C

Σήμερα, 19. Οκτωβρίου 2021

Το σημάδι που βρέθηκε δίπλα από το σημείο που πήδηξε ο μαθητής στην Αττική ΟδόΤον τραγικό θάνατο ενός μαθητή θρηνεί η οικογένειά του από την Κυριακή, όταν ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τη γέφυρα που βρίσκεται στη συμβολή της Αττικής Οδού με τη λεωφόρο Γέρακα.

Ο νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα από ύψος 11 μέτρων, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από οχήματα που κινούνταν και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η πτώση του 16χρονου τα παπούτσια του, ενώ σε άλλο σημείο φέρεται να βρέθηκε μια καρδιά με το υποκοριστικό μιας κοπέλας στο εσωτερικό της.

Τραγική φιγούρα οι γονείς του νεαρού μαθητή, οι οποίοι λίγη ώρα μετά το συμβάν και χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί, κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης για να δηλώσουν πως αναζητούν το παιδί τους, το οποίο περίμεναν στο σπίτι στις 21:00 περίπου.

Μάλιστα, που δημοσιεύει και την είδηση για το σημάδι με την καρδιά, ο αστυνομικός που ήταν εκείνη τη στιγμή εν υπηρεσία δεν μπόρεσε να τους πει όλη την αλήθεια και τους είπε να μεταβούν άμεσα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο καθώς είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο.

Πώς έγινε το μοιραίο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πτώση του μαθητή έγινε από τη γέφυρα και το σώμα του κατέληξε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όταν ακινητοποίησε λίγα μέτρα παρακάτω το όχημα του και εμβρόντητος από τη διαπίστωση τι είχε συμβεί, επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ.

Όμως, στα 1-2 λεπτά της συνομιλίας του οδηγού με την Τροχαία, ένα δεύτερο αυτοκίνητο παρασέρνει κι αυτό, το άψυχο σώμα του 17χρονου μαθητή που ήδη είχε μετακινηθεί στο κέντρο της οδού, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση και εντάσεις από πλευράς άλλων οδηγών οι οποίοι σταθμεύοντας τα αυτοκίνητα τους σε παρακείμενο χώρο, προσπαθούσαν με κινήσεις των χεριών τους να αναχαιτίσουν τη ταχύτητα των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Τελικά, τη σορό του μαθητή παρέλαβε αυτοκίνητο της εταιρείας «Αττική Οδός» που ήδη είχε σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος ταυτόχρονα με περιπολικό της Τροχαίας Αττικής και την μετέφερε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.