Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Αττική Οδό



Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος Πλακεντίας – Συγκρούστηκαν δύο βυτιοφόρα με ΙΧ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό, στο ύψος Πλακεντίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας. 

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης συγκρούστηκε στο σημείο ένα βυτιοφόρο με φορτηγό αλλά και με ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να έχει τραυματιστεί και να δέχεται  τις πρώτες βοήθειες, κατά τις πληροφορίες.



Φορτηγό καίγεται στην Αττική Οδό - Κλειστή η έξοδος προς Ελευσίνα

Κλειστή είναι  η έξοδος της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα λόγω ανατροπής φορτηγού το οποίο έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Στο σημείο μεταβαίνει η Τροχαία προκειμένου να αποκαταστήσει την κυκλοφορία.

 

 



Το σημάδι που βρέθηκε δίπλα από το σημείο που πήδηξε ο μαθητής στην Αττική Οδό

Τον τραγικό θάνατο ενός μαθητή θρηνεί η οικογένειά του από την Κυριακή, όταν ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τη γέφυρα που βρίσκεται στη συμβολή της Αττικής Οδού με τη λεωφόρο Γέρακα.

Ο νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα από ύψος 11 μέτρων, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από οχήματα που κινούνταν και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.



Αττική Οδός: Τυλίχθηκε στις φλόγες απορριμματοφόρο!

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στην Αττική Οδό σε απορριμματοφόρο ιδιωτικής εταιρείας, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην έξοδο προς Λεωφόρο Δημοκρατίας.



Νταλίκα πήρε φωτιά στην Αττική Οδό - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Νταλίκα έχει τυλιχθεί στις φλόγες στην Αττική Οδό, στο ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Πεντέλης με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων.



Στις φλόγες αυτοκίνητο στην Αττική Οδό - Είναι το όχημα διαφυγής των ληστών της Κηφισιάς;

Ερωτηματικά προκαλεί στην ΕΛ. ΑΣ. το ότι ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi έχει τυλιχτεί τις φλόγες στην Αττική Οδό κοντά στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο, έσπευσε η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς και οι αστυνομικές αρχές με σκοπό να διερευνήσουν αν είναι το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών που πραγματοποίησαν ληστεία στην Κηφισιά.