Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

αλμα



"Χρυσός" ο Τεντόγλου στη Γλασκώβη!

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος τριπλουνίστας στην Ευρώπη και το επιβεβαίωσε με μία ακόμη μυθική εμφάνιση, αυτή τη φορά στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.
Κάνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ξανά ιστορία για την Ελλάδα, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.



Το … διαστημικό άλμα του Χιμένες της Ουρουγουάης

Ένα βίντεο αποδεικνύει τον λόγο που ο Χοσέ Χιμένες της Ουρουγουάης κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά και να δώσει στο 89' τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στην Αίγυπτο.



Τι θα συνέβαινε στον πλανήτη αν όλοι κάναμε άλμα την ίδια στιγμή;

Όσο αστεία και αν ακούγεται η ερώτηση, αν το ίδιο δευτερόλεπτο έκανε άλμα όλος ο πλανήτης θα προκαλούσαμε σοβαρά προβλήματα στον κόσμο μας.



Άλμα του Bitcoin πυροδοτεί η βουτιά των μετοχών

Στα υψηλότερα επίπεδα εδώ και περισσότερο από ένα μήνα σκαρφαλώνει σήμερα το Bitcoin, μετά τη χθεσινοβραδινή «βουτιά» του Dow Jones. Οι νέες αναταράξεις στην αγορά μετοχών, απόρροια των αυξημένων αποδόσεων των ομολόγων, αλλά και των κατώτερων προσδοκιών εταιρικών αποτελεσμάτων, ανοίγουν και πάλι την όρεξη των επενδ



Το σημάδι που βρέθηκε δίπλα από το σημείο που πήδηξε ο μαθητής στην Αττική Οδό

Τον τραγικό θάνατο ενός μαθητή θρηνεί η οικογένειά του από την Κυριακή, όταν ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τη γέφυρα που βρίσκεται στη συμβολή της Αττικής Οδού με τη λεωφόρο Γέρακα.

Ο νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα από ύψος 11 μέτρων, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από οχήματα που κινούνταν και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.



Διδυμότειχο: Πήδηξε από το παράθυρο του Νοσοκομείου και σκοτώθηκε

Μεγάλο σοκ στην κοινωνία του Διδυμοτείχου έχει προκαλέσει το γεγονός πως πριν λίγη ώρα, σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου, ασθενής του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου έπεσε από τον 3ο όροφο του Νοσοκομείου και έχασε τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος 67χρονος νοσηλευόταν σε δωμάτιο του 3ου ορόφου, μετά από εγχείρηση καρδιάς που είχε κάνει λίγες μέρες πριν.